Facebook Hesabini Tamamile Silmek

Dərc edildi: 08 Mart 2013 / Sosial Şebekeler
Etiketlər:, ,

facebook profilni silmek

Facebook hesabınızı artıq
istifadə etmək istəmirsinizsə
və bir daha da heç bir şəkildə
olmamasını
istəyirsinizsə etməniz lazım olan Facebook hesabınızı
dondurmaq deyil, Facebook hesabınızı tamamilə silmək.

Dondurma əməliyyatı hesablarını
müvəqqəti olaraq dövrə xarici
buraxmaq istəyənlər üçün
hazırlanmış və hesabınıza daxil
etdiyiniz anda yenidən açılmasına
səbəb olur. Ayrıca bağlayıb açdıqdan dərhal sonra yenidən
bağlamaq da mümkün olmur.

Facebook hesabını tamamilə silmə əməliyyatı bu səbəblə
qəti bir həll istəyənlərin
in dadına yetişir. Ancaq hesabınızı tamamilə silmədən əvvəl diqqət yetirməniz lazım olan
bəzi nöqtələr var:

– Bu əməliyyatın heç bir şəkildə geri dönüşü yoxdur, tamamilə silinən hesabınız həqiqətən geri
dönülemez halda Facebookdan
qaldırılır.
– İdarəçisi olduğunuz Facebook səhifələrinin və qruplarının başqa idarəçiləri yoxsa
səhifələr bağlanır. Səhifələr
qalsın istəyirsinizsə hesabınızı
silmədən əvvəl başqa idarəçilər təyin etməyi unutmayın.

Facebook hesabını tamamilə
silmə əməliyyatına başlamaq
üçün əvvəlcə hesabımızdaki
bütün tətbiqləri silmemiz lazımdır. Facebook silmə
əməliyyatı tələbindən sonra iki həftə ərzində hesabınızda heç bir hərəkətlilik olmaması lazım olduğunu bildirir.
Bunu etmək
üçün aşağıdakı addımları izləyirik.

Əvvəlcə ekranımıza sol
hissəsindəki “Tətbiq Mərkəzi” ni seçirik.

uygulama

Daha sonra tətbiq
Mərkəzimizdə sol alt qisimindəki “tətbiqlərinin” menyusuna daxil edirik və orada qarşımıza
çıxan bütün tətbiqləri “X” işarələrinə basaraq bağlayırıq.

uygulama

Bütün tətbiqlərdən xilas
ol duqdan sonra Facebook hesabını tamamilə silmə əməliyyatı üçün aşağıdakı qırmızı düyməyə basa bilərsiniz.Qarşınıza hesabınızı
silmək istəyib istəmədiyinizi
ifadə edən bir təsdiq
pəncərəsi çıxacaq.

facebooku silmek

Təsdiq pəncərəsində “hesabımız Sil” seçin və davam etməlisiniz.

uygulama

Davam etdiyinizdə sizdən şifrənizi və təhlükəsizlik kodunu tələb istəyən ekranı da tamamladığınız artıq hesabınız
silinmə əməliyyatı üçün sıraya
alınmış deməkdir.

uygulama

Silmə əməliyyatı əmrini
verdikdən sonra 2 həftə boyunca heç bir şəkildə
hesabınızda bir hərəkət
gerçekleştirmemeniz lazım
olduğunu unutmayın. Yoxsa
bütün bu addımları
təkrarlayaraq yenidən 2 həftə gözləmək məcburiyyətində qala
bilərsiniz.

Facebook qrupumuza qoşularaq öz suallariniza cavab tapa bilersiniz!

Join

şərhlər
  1. nicat teymurov dedi ki:

    Baglamaq istiyirem

  2. Famil dedi ki:

    Menim noremden azersellden oyrene bilerler ki bu telegonda facebook var.

Bir cavab yazın

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

%s qoşulma